Referenties

Wij hebben inmiddels reeds heel wat ervaring achter de kiezen – hieronder een glimpje uit onze lijst:

* Avant-première “Cinema Rubens”;
* Avant-première van Magic Mike XXL (Kinepolis);
* “2 Straten verder”(VTM) (tijdens het Harley Davidson-treffen in Leopoldsburg);
* Aspe (VTM);
* Code 37 (VTM);
* Familie (VTM);
* Officiële parties van “Temptation Island” (VIJF);
* Thaibox-gala “Fight of the Border”;
* TMF-Awards in het Sportpaleis te Antwerpen;
* Europees Wereldkampioen Sugar Jackson in Lotto Arena;
* “Man bijt hond” (EEN);
* “Geubels & de Belgen” (VIER);
* Interview door “Radio 2” (uitzending betreft de vrouw en de man achter de stripper en stripster);
* GVA – Gazet van Antwerpen;
* HLN – Het Laatste Nieuws & Nina;
* NIEUWSBLAD-magazine;
* “Allez Allez Zimbabwe” – voor de 60ste verjaardag van Roger De Vlaeminck (VTM);
* “Luk Alloo in de nacht” (VTM);
* “De ideale wereld” (VIER);
* “Blind getrouwd” (VTM);
* “De langste liefde” (MNM) bij Peter Van De Veire en Eva Daeleman;
* “Gunther D” – STUDIO BRUSSEL;
*  12TV
* “Leave Us at Dawn” invites “FC Bergman” met Marie Vinck, Matteo Simoni en Stef Aerts;
* “Generation M…meer mannelijk bloot”  (MNM) bij Karolien Debecker;
* “Humo Spot Poll” met Filip Geubels;
* Speelfilm “Daijobu”;
* Entertainment / danseressen bij rockgroep “Kiss-story”;
* Matroesjka’s (VTM);
* “Honderd Hete Vragen” (Q2);
* Het Goddelijke Monster” (EEN);
* “Las Salinas” (NL);
* Flair-Magazine “Test je blootfactor”
* Goedele Magazine – “Nachtvlinder”;
* Discotheken, beurzen, enz….
* Internationale Tuningbeurs (Kortrijk & Mechelen);
* Erotiek op het water (Antwerpen)
* “Zillion”
* , …

Enkele reviews:

* Voor ons allen, vooral voor het “slachtoffer” was dit een zeer geslaagde act, btw…de man die de whiskey tasting deed, was met geen stokken door de deur te krijgen en heeft lekker meegenoten. Mooie lieve vrouw, met een goed gevoel voor humor, en vooral met veel klasse…. Dik in order zou ik zo zeggen…en ik heb zo een donkerbruin vermoeden dat we in de nabije toekomst wel eenss opnieuw van jullie diensten zouden kunnen gebruik maken. Keep up the good work!

*Mijn ouders en het ‘publiek’ vonden de act zeker geslaagd! Er dient zeker niets te worden veranderd – goeie, verrassende act en kwam ook zeer overtuigend over als echte politieagent. Jullie hebben dat fantastisch gedaan! Bedankt voor de goeie samenwerking via e-mail en het vlotte verloop ter plaatse. Groeten en misschien tot nog eens! 😉

* De vrouwen konden er nadien niet over zwijgen, dus het is een succes geweest. Zeer sympathiek en vriendelijk, totaal geen ongemakkelijk gevoel. Dus we waren zeer tevreden over de act. Bedankt voor het entertainment van hoog niveau!

* Zaterdag was alles behalve een flop; het was een zeer groot succes! Zelfs de mensen die er niet helemaal achter stonden, waren nog het luidst aan het roepen. De ambiance zat er helemaal in! Wat ik zeer aangenaam vond is dat er steeds om bevestiging gevraagd werd tijdens de act…dit gaf me een heel aangenaam en vertrouwd gevoel. Ze heeft een mooi lichaam en ze heeft gelijk dat ze ermee pronkt…Dat mag ook gezegd worden! Heel plezant was dat je als politie-agent zo serieus bent geweest – Jonathan is altijd heel alert en zeer kritisch, maar omdat jij zo snel en echt was, had hij helemaal geen tijd om na te denken of zelfs maar te twijfelen. Zelfs in die mate dat hij het zelfs nog niet doorhad dat er een stripper zou komen, toen je al enkele keren vroeg of hij een stripper had besteld, haha!! SUPER!! Ik ben echt zoooo blij dat de verrassing gelukt is. (Leuk ook dat jullie achteraf nog iets komen drinken zijn.)

* Uitdagend, vriendelijk,charmant! Voor ons was het goed en volgens het publiek ook,  want ze zijn er nog over bezig, voor herhaling vatbaar dus!

* We hebben alleen maar positieve reacties gekregen!!! Ze heeft dat geweldig gedaan!! Bedankt voor alles!! Kind regards, Met vriendelijke groet.

* Ik zou jullie graag bedanken voor de show die gisteren door jullie werd gebracht. Wij waren uiterst tevreden en alles is dan ook goed verlopen. De reacties van de dames was zeer positief, zo ook die van ons. Hierdoor zullen wij in de toekomst wel nog samenwerken.

* Jullie optreden van zaterdagavond vonden we subliem! Iedereen ging mee in het verhaal vooral toen jij Alexander apart nam. Alles is perfect verlopen, waarvoor dank! Als de gelegenheid zich voordoet zullen we zeker en vast nog beroep op jullie doen. En zullen jullie ook aanraden… Met vriendelijke groet en steeds tot uw dienst.

* Graag deel ik u mee dat onze partners en wij zelfs heel erg van het show genoten hebben. Het had alles wat een erotische voorstelling moest hebben. De professionaliteit waarmee de reservatie was afgehandeld is ook van een topniveau. Indien in de toekomst wij een gelijkaardig evenement gaan organiseren, maken wij verzekerd oproep op jullie dienst! Ik raad jullie service ook graag aan aan onze vrienden en kennissen. Ze zullen zeker tevreden zijn! Met vriendelijke groeten.